ΘΕΜΕΘΛΟΝ ΙΚΕ

ΥΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΚΗΦΙΣΙΑ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ

ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

Το κτήριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κυβέλης και Λεβίδου στο Κεφαλάρι, σε ήσυχη και πευκόφυτη περιοχή χωρίς κίνηση οχημάτων. Πρόκειται για ένα νέο τριώροφο κτήριο το οποίο περιλαμβάνει τρεις ( 3 ) ανεξάρτητες κατοικίες, με απόλυτη διακριτικότητα και ιδιωτικότητα. Η ισόγεια κατοικία με δώμα εκτείνεται σε όλο το περίγραμμα του κτηρίου και έχει πισίνα και αποκλειστική χρήση του κήπου. Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου έχει μεγάλες βεράντες περιμετρικά του κτηρίου και εκτείνεται σε έναν όροφο μόνο. Η μεζονέτα του δευτέρου και τρίτου ορόφου έχει μεγάλες βεράντες στον τρίτο όροφο με πανοραμική θέα τόσο στην Πεντέλη όσο και στην Πάρνηθα. Κάθε κατοικία έχει δική του ξεχωριστή αποθήκη και υπόγειο χώρο στάθμευσης.
Nέα Ερυθραία- Αττική

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Το κτήριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Βάρναλη στην Νέα Ερυθραία , έμπροσθεν της πλατείας Διλβόη. Βρίσκεται ένα λεπτό μακριά από το κέντρο της Νέας Ερυθραίας σε ήσυχη περιοχή καθώς ο προσανατολισμός του είναι στραμμένος στο λόφο της Πολιτείας . Πρόκειται για ένα τριώροφο κτήριο το οποίο περιλαμβάνει εφτά ( 7 ) διαμερίσματα. Ένα ισόγειο και δύο σε κάθε όροφο. Τα τρία μικρότερα διαμερίσματα είναι επί της οδού Βάρναλη και τα τρία μεγαλύτερα επί της οδού Παπανδρέου. Το τελευταίο διαμέρισμα και μόνο διαθέτει δώμα και roof garden. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν δική τους αποθήκη και θέση στάθμευσης.
Nέα Ερυθραία- Αττική

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

Το κτήριο βρίσκεται επί της οδού Συνταγματάρχου Δαβάκη 19, το οποίο βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, πολύ κοντά στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας και στην αγορά της οδού Τατοΐου. Είναι κοντά στην πλατεία Τσαχπίνη και βρίσκεται σε δρόμο μικρής κυκλοφορίας. Πρόκειται για ένα τετραώροφο κτήριο το οποίο περιλαμβάνει συνολικά έξι (6) διαμερίσματα. Οι δυο πρώτοι όροφοι αποτελούνται από δύο διαμερίσματα, στον τρίτο όροφο υπάρχει ένα οροφοδιαμέρισμα, ενώ στον τέταρτο μία μεζονέτα με δώμα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει δική του ξεχωριστή αποθήκη και στεγασμένη θέση στάθμευσης.